Referenties

Aannemersbedrijf D. Teerenstra

Aannemersbedrijf D. Teerenstra is al ruim 20 jaar actief op het gebied van nieuwbouw, verbouwing, aanbouw, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden in Noord-Holland en daarbuiten. In deze 20 jaar is het bedrijf uitgegroeid van een klein timmerbedrijf tot een middelgroot aannemersbedrijf met ervaren personeel. De IT last hebben ze inmiddels volledig uit handen gegeven aan Qubical.

Lees meer

JS Vloeren

JS Vloeren was in 2010 Parketwinkel van het jaar. Vanuit hun ruime pand in IJsselstein werken eigenaren Martin en Wilma Blom samen met een gedreven team van medewerkers. Qubical regelt sinds 2014 de IT bij JS Vloeren en heeft gezorgd voor nieuwe servers en werken in de Cloud via Online Exchange. Netwerk en bestanden zijn nu beter beveiligd en er worden betere back-ups gemaakt.

Lees meer

Multicopy Zeist

MultiCopy Zeist is dé communicatieondersteuner van bedrijven en organisaties in Groot Zeist. Ze bedenken communicatieoplossingen, ontwerpen opvallende communicatiemiddelen en personaliseren communicatie zoals direct mailings en informatie manuals. Qubical verzorgt vervanging, onderhoud en beheer van servers en computers en regelt de telefonie.

Lees meer

Van der Valk

Van der Valk levert en installeert luxe badkamers, prachtige keukens en strakke woonvloeren. Alles onder één dak. In 2014 heeft Qubical de hele IT op de schop genomen. Waar ze vroeger twee servers en een terminal server op kantoor hadden, is de serverruimte nu leeg en werken ze in de Cloud met nog maar één programma, waardoor ze een stuk efficiënter werken.

Lees meer

Veldwerk Uitzendbureau B.V.

Qubical Westland heeft voor de organisatie Veldwerk Uitzendbureau B.V. het werken in de Cloud geïmplementeerd. Veldwerk Uitzendbureau B.V. bestaat uit drie vestigingen, de hoofdvestiging in Rotterdam, Bergschenhoek en Maasdijk. Jesper Smits van Veldwerk Uitzendbureau B.V: “ Binnen alle drie de vestigingen is het werken in de Cloud uitstekend geregeld door Jaap Boone. Op elke vestiging heeft hij alles op een deskundige wijze uitgelegd.”

Lees meer