Over ons

Over ons

Qubical heeft het doel organisaties compleet te ontzorgen op het gebied van IT. Hierbij onderscheiden wij ons door te herkennen dat iedere organisatie uniek is. Dit heeft als gevolg dat wij mens en technologie zo efficiënt mogelijk willen laten samenwerken dankzij gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte oplossingen die naadloos moeten aansluiten op de wensen en eisen van een organisatie. Dit alles tegen een concurrerend tarief.

De focus ligt hierbij op direct contact en korte lijnen. Qubical is de betrouwbare IT partner die u zoekt, waarbij u verzekerd bent van een vernieuwende en innoverende visie. Dit is namelijk de manier waarop wij organisaties objectief adviseren en voorzien van de beste oplossing. Daarnaast beschikken wij over een Servicedesk die 24/7 voor u klaarstaat. Zij schakelen snel en bieden persoonlijke ondersteuning.

Qubical is verder gespecialiseerd in full-service en beheerprojecten op het gebied van IT, Cloud, websites, bedrijfsapplicaties en ‘Het Nieuwe Werken’. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en performance van systemen en applicaties uit handen. Daarnaast dragen wij zorg voor de installatie, configuratie en het beheer. In het verlengde daarvan ligt het proactieve beheer van de serveromgeving.

Onze dienstverlening:
• Advies op maat
• IT Beheer
• Cloud services
• Managed Hosting
• Servicedesk

Wilt u meer weten over Qubical? Wij zijn te bereiken per mail: info@qubical.nl of telefonisch: 088-5665488.