Referenties

Veldwerk Uitzendbureau B.V.

Qubical Westland heeft voor de organisatie Veldwerk Uitzendbureau B.V. het werken in de Cloud geïmplementeerd. Veldwerk Uitzendbureau B.V. bestaat uit drie vestigingen, de hoofdvestiging in Rotterdam, Bergschenhoek en Maasdijk. Jesper Smits van Veldwerk Uitzendbureau B.V: “ Binnen alle drie de vestigingen is het werken in de Cloud uitstekend geregeld door Jaap Boone. Op elke vestiging heeft hij alles op een deskundige wijze uitgelegd.”

“Door de expertise van Jaap heeft hij aan al onze werknemers goed kunnen uitleggen hoe wij hier het beste met het werken in de Cloud kunnen omgaan en wat hierin allemaal mogelijk is. Inmiddels zijn o.a. onze agenda's gekoppeld, worden afspraken direct ingepland via de Cloud en kunnen taken worden verdeeld. Kortom een implementatie waar wij als Veldwerk Uitzendbureau B.V. een efficiëntie slag mee hebben gemaakt.

Het implementeren van de Cloud betekent veel veranderingen in het werkproces en Jaap heeft hierin een leidende rol gehad. Door het geven van een korte training voor de medewerkers van Veldwerk Uitzendbureau B.V. en de ruimte hierin om vragen te stellen is de implementatie erg soepel verlopen.

Namens alle werknemers van Veldwerk Uitzendbureau wil ik Jaap bedanken voor het uitstekend regelen van het gehele proces omtrent het implementeren van de Cloud binnen Veldwerk Uitzendbureau.”