Met de Online Werkplek van Qubical heeft u voortaan te allen tijde toegang tot uw gebruikelijke werkomgeving. De Online werkplek is identiek aan uw huidige werkomgeving, maar u kunt werken waar en wanneer u maar wilt, op kantoor, thuis of zelfs onderweg. U bent hierdoor niet meer gebonden aan één computer en heeft op device naar keuze toegang tot uw documenten, contacten, agenda en mailbox. Het enige dat u nodig heeft is een werkende internetverbinding.

Naast dat u kunt werken waar en wanneer u maar wilt heeft het werken in de Cloud nog vele andere voordelen. Zo heeft u geen servers meer op locatie, maar worden al uw gegevens opgeslagen in de Cloud. Wij maken hiervoor gebruik van streng beveiligde datacenters die ervoor zorgen dat u zonder zorgen kunt werken in de Cloud en verzekerd bent van een optimale bedrijfscontinuïteit. Daarnaast profiteert u van een gunstig kostenplaatje en wisselt u voortaan op een veilige en betrouwbare manier informatie uit.

Is het voor u interessant om te werken in de Cloud? Klik dan hier.

ONS TEAM

Naast de Online Werkplek kunt u ook kiezen voor de Online Werkplek Citrix. Deze geavanceerde versie, ook wel bekend als de Online Werkplek 2.0, zorgt voor een optimale gebruikerservaring. U geniet namelijk niet alleen van alle voordelen van de Online Werkplek, maar bent ook in staat om beeldbewerking en grafische software te gebruiken en video’s af te spelen. Dit allemaal in de werkomgeving die u gewend bent, waarbij uw specifieke bedrijfssoftware en Microsoft Office applicaties altijd beschikbaar zijn.

U kunt deze werkomgeving compleet inrichten naar de wensen en behoeften van de organisatie, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over beveiliging, softwarelicenties en back-ups. Uw gegevens worden namelijk dagelijks automatisch geback-upt, zodat u bij een eventuele storing hier direct weer over kan beschikken.

Werkt u veel met grafische software en denkt u dat de Online Werkplek Citrix iets voor u is? Klik dan hier.

ONS TEAM

Heeft u geen zin om te investeren in een dure Exchange server, maar wilt u wel te allen tijden toegang hebben tot uw huidige mailbox en agenda op device naar keuze? Dit is mogelijk wanneer u gebruikmaakt van Online Exchange van Qubical. De aanschaf en het beheren van een mailsysteem is vanaf dat moment niet meer nodig. U maakt namelijk gebruik van onze betrouwbare omgeving. Online Exchange is de ideale zakelijke totaaloplossing die ervoor zorgt dat u zowel op uw computer, uw laptop, telefoon als op uw tablet toegang heeft tot uw mailbox.

Wanneer u gebruikmaakt van Online Exchange van Qubical bent u ervan verzekerd dat uw gevoelige bedrijfsdata veilig worden opgeslagen. Wij slaan deze namelijk op in streng beveiligde en geografisch verspreide datacentra, zodat belangrijke gegevens nooit verloren gaan. Hierbij zorgt Online Exchange ook voor antivirus en antispamcontroles.

Wilt u ook overal en altijd toegang tot uw actuele mailbox? Klik dan hier.

ONS TEAM

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om te werken in de Cloud. Het werken in de Cloud betekent dat u geen servers meer heeft op locatie, maar dat uw gegevens veilig worden opgeslagen in de Cloud. Dit heeft als gevolg dat u voortaan kunt werken waar en wanneer u maar wilt. Doordat uw gegevens zijn opgeslagen in de Cloud heeft u namelijk overal toegang tot uw mailbox, documenten en software. Zo kunt u werken in uw gebruikelijke werkomgeving op uw PC, laptop, tablet of ander mobiel apparaat.

Daarbij nemen wij het beheer compleet uit handen, waardoor IT zorgen verleden tijd zijn en u zich weer kunt richten op uw core business. Gevoelige bedrijfsdata worden dagelijks automatisch geback-upt en het mailverkeer wordt beschermd tegen het groeiende aantal e-mailbedreigingen. Zo hoeft u niet meer bang te zijn dat uw gegevens verloren gaan. Deze gegevens worden opgeslagen in onze extra goed beveiligde datacenters. Op deze manier kunt u zorgeloos gebruikmaken van de Cloud werkplek, terwijl u profiteert van een gunstig kostenplaatje, omdat u geen dure investeringen hoeft te doen.

Wilt u ook werken in de Cloud? Klik dan hier.

 

ONS TEAM

Onze streng beveiligde datacenters zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt werken in de Cloud en verzekerd bent van een optimale bedrijfscontinuïteit. Zij vormen namelijk de Cloud en zijn optimaal beveiligd tegen verschillende bedreigingen. In vergelijking met het traditionele werken, waarbij er wordt gewerkt met servers op locatie, zijn de risico’s geminimaliseerd. Zo staan de servers in klimaat gecontroleerde ruimtes en is er geen sprake meer van inbraakgevaar. Een ander voordeel is dat uw gegevens dagelijks automatisch worden geback-upt. Op deze manier kunnen uw gevoelige bedrijfsdata nooit meer verloren gaan. Uw gegevens worden opgeslagen in onze volledig redundant uitgevoerde en extra goed beveiligde datacenters. Dit houdt in dat alles in tweevoud wordt opgeslagen. Mochten er zich toch problemen voordoen in het ene datacenter is er altijd nog een back-up van de gegevens opgeslagen is in een ander datacenter. Zo bent u verzekerd van optimale veiligheid en hoeft u niet meer bang te zijn voor gegevensverlies.

 

ONS TEAM